Luister live

Burgemeester Petra Dassen zet zich in als vrijwilliger

19 juli 2023

Bron: Parkstad Actueel

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Stichting Koempels van de Domaniale, nam burgemeester Petra Dassen vandaag de tijd om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Hoewel de burgemeester altijd druk is, wilde ze laten zien dat zelfs zij een uurtje kan vrijmaken om de koempels te helpen. Precies om 9 uur verscheen ze op de afgesproken locatie en ging ze enthousiast aan de slag met een hogedrukspuit om de ondergrondse treintjes voor de schacht schoon te maken.

Voorzitter Jo Wiertz was verheugd dat de burgemeester haar steentje bijdroeg aan het onderhoudswerk. Met veel plezier spoot burgemeester Petra Dassen het vuil van de treintjes af en benadrukte ze dat vrijwilligerswerk in deze tijd van groot belang is, aangezien het de lijm is die onze samenleving bijeenhoudt. Na afloop genoot ze samen met andere langdurige vrijwilligers van koffie en vlaai, als waardering voor hun inzet voor de Stichting Koempels van de Domaniale.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram