Luister live

Buurtbarbecue voor alle bewoners van Heerlen-Noord

2 augustus 2023

 

Alle huishoudens in Heerlen-Noord hebben een uitnodiging ontvangen voor een barbecue in hun eigen wijk. Het Nationaal Programma Heerlen-Noord (NPHN) organiseert in totaal twaalf barbecues in de maanden augustus en september. Het doel is om meningen en ideeën van bewoners te verzamelen als 'brandstof voor hun inhaalrace'. De eerste barbecue vindt plaats op 10 augustus in het Corneliuspark.

Het NPHN is enthousiast over deze sociale bijeenkomsten en hoopt op 20-30 mensen per keer. Het is een unieke gelegenheid voor bewoners om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. De barbecues vinden op verschillende locaties in de wijk plaats om een groot aantal bewoners te bereiken. Het NPHN wil graag direct van de bewoners zelf horen wat er leeft in de wijk en wat zij belangrijk vinden.

De afsluitende barbecue staat gepland op 21 september bij de supermarkt aan de Monseigneur Hanssenlaan. Met deze reeks evenementen hoopt het NPHN niet alleen op een gezellige tijd voor alle bewoners, maar ook op een verdere versterking van het gemeenschapsgevoel in Heerlen-Noord. Deze bijeenkomsten beloven een belangrijke stap te zijn in het bevorderen van interactie, betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram