Luister live

Corio Tropical braderie in Heerlen trotseert herfstweer

28 juli 2023

Via 045 Online

Donderdag beleefde de traditioneel zomerse Corio Tropical braderie in het centrum van Heerlen een onverwachte wending, met een verrassende herfstachtige editie. Ondanks de aanhoudende slechte weersomstandigheden gaf de organisatie niet op en zette het zomerse kraampjesfeest, geliefd bij velen, gewoon door. Echter, om de veiligheid te waarborgen, werden enkele geplande activiteiten verzet of geannuleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks de ongebruikelijke omstandigheden wist de braderie nog steeds een redelijk aantal bezoekers te verwelkomen die met paraplu’s en regenjassen waren uitgerust.
De veerkrachtige houding van de organisatoren, standhouders en bezoekers liet zien dat de geest van Corio Tropical niet door het herfstweer verslagen kon worden.

Corio Tropical wordt georganiseerd door Hart van Heerlen i.s.m. Star Events en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Heerlen en Ondernemersfonds Heerlen.

 

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram