Luister live

Eerste editie Gemindezake van 2024 vanaf komend weekend op de mat

25 januari 2024

De eerste editie van 2024 van onze stadskrant Gemindezake wordt komend weekend bezorgd. Het thema ‘Omgevingswet en Toekomstvisie’ staat hierin centraal. Hierin leest u onder andere over Toekomstvisie Landgraaf 2050 en over de Omgevingswet en het Omgevingsloket.

We werken samen met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners aan de Toekomstvisie Landgraaf 2050 ‘Oog voor Landgraaf’. In de nieuwe Gemindezake licht burgemeester Richard de Boer een tipje van de sluier op over deze toekomstvisie.

Op 1 januari ging de nieuwe Omgevingswet in. Deze nieuwe wet geldt voor álle inwoners, organisaties en bedrijven in Nederland. Wat houdt deze wet in? Ook het Omgevingsloket is per 1 januari vernieuwd. Het digitale loket is de plek waar alle ruimtelijke projecten starten. Hierover leest u meer in de nieuwe editie van onze stadskrant.

Huis-aan-huis verspreid

De Gemindezake wordt huis-aan-huis verspreid (behalve bij de nee/nee-stickers). Vanaf maandag staat de digitale versie van de editie van januari ook op de webpagina van de Gemindezake.

Heeft u de Gemindezake volgende week nog niet ontvangen? Meld het ons! Stuur een e-mail aan [email protected]. Kijk ook op de webpagina van de Gemindezake voor de verdeelpunten.

Een foto van de nieuwe Gemindezake
Bron: Gemeente Landgraaf

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram