Luister live

Feestelijke huldiging gepland op Markt Kerkrade bij mogelijke promotie Roda JC

1 mei 2024

 

Roda - ADO

De spanning stijgt bij Roda JC Kerkrade in de Keuken Kampioen Divisie, want bij een eventuele promotie naar de Eredivisie zal er een grootschalige huldiging plaatsvinden op zaterdag 11 mei op de Markt in Kerkrade.

Als Roda JC de promotie reeds veiligstelt op vrijdag 3 mei, zal er na afloop van de wedstrijd een feest losbarsten in het Parkstad Limburg Stadion. Dit feest is exclusief voor personen met een geldig wedstrijdticket. De poorten van het stadion blijven na de wedstrijd gesloten voor andere bezoekers. Supportershome De Schacht zal voor extra entertainment zorgen en biedt gelegenheid om de spelers te feliciteren.

Op zaterdag 11 mei staat er een groot podium voor het Raadhuis op de Markt, zodat iedereen een goed zicht heeft op de huldiging. Vanaf 16.30 uur begint het programma met optredens van verschillende Kerkraadse artiesten en natuurlijk de selectie van Roda JC.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram