Luister live

Gamestate Kerkrade binnenkort weer open!

19 april 2023

De speelhal van Gamestate gelegen in het Leisure Dome in Kerkrade opent eind deze week weer zijn deuren. Door een brand was dit filiaal al enkele maanden dicht. 21 April is iedereen weer van harte welkom. Gamestate was één van de 3 zaken die genoodzaakt was om zijn deuren te sluiten na de brand die uitbrak bij de naast gelegen bowlingcentrum Bowlo. Bovengelegen bioscoop Vue is halverwege maart al open gegaan. Wanneer de Bowlo weer open gaat is tot zover nog niet bekend. De brandweer had de brand die 22 januari in het Leisure Dome woedde al redelijk snel onder controle en vielen er geen gewonden. De schade bleek achteraf toch veel groter dan gedacht.

Toch slaan de bedrijven zich er door heen. Na zo'n 3 maanden dicht te zijn geweest opent komende vrijdag Gamestate zijn deuren. Zelf spreken ze van een heropening, dat kan ook niet anders, want het is een nieuw begin van hopelijk heel veel voorspoed! "Heropening op 21 April 2023! Gamestate Kerkrade hét gamecenter waar je de nieuwste arcadegames kunt spelen samen met je vrienden, familie of collega's!"

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram