Luister live

Ger Hollands-gemeentesecretaris / algemeen directeur in gemeente Simpelveld

29 november 2023

Ger Hollands is door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Simpelveld benoemd tot gemeentesecretaris / algemeen directeur. Hij start op 1 januari 2024 in zijn nieuwe functie. De gemeentesecretaris is de belangrijkste adviseur van het college en is als algemeen directeur het hoofd van de ambtelijke organisatie.

Na een zorgvuldige selectieprocedure zijn het college, het managementteam en de ondernemingsraad er unaniem van overtuigd dat Ger Hollands de juiste persoon voor deze functie is. Op dit moment is hij manager Bedrijfsvoering bij de gemeente Simpelveld.

Burgemeester Susanne Scheepers ziet Ger Hollands als een verbinder die met zijn ervaring en persoonlijkheid de organisatie verder kan laten groeien. “Ger Hollands heeft in de loop der jaren zijn kwaliteiten als manager bewezen. Met zijn ervaring en ideeën kan hij zowel ambtelijk als bestuurlijk de dialoog voeren, om daarmee de organisatie door te ontwikkelen vanuit een stabiele basis”.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram