Luister live

Heerlen trotse gaststad voor Divosa voorjaarscongres 2025

20 juni 2024
Heerlen is 19 t/m 20 juni 2025 trotse gaststad van het Divosa voorjaarscongres, een toonaangevend event op het gebied van zorg en hulpverlening, werk en inkomen en maatschappelijke ontwikkeling. Op het Divosa voorjaarscongres komen honderden leidinggevenden in het sociaal domein bijeen om kennis en ervaring te delen. Daarbij staan niet alleen landelijke aandachtsgebieden centraal, maar worden ook nadrukkelijk lokale Heerlense voorbeelden in de schijnwerpers gezet.
 
Wethouder Arlette Vrusch (Zorg en Welzijn, Armoedebestrijding): “Ik ben vereerd dat Heerlen gaststad mag zijn voor het Divosa voorjaarscongres 2025. Het congres is dé gelegenheid om je te verdiepen in een aantal grote, actuele vraagstukken, om waardevolle ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Verder laten we de initiatieven en werkwijze in onze stad zien aan honderden professionals en nemen we hen mee in de ervaringen en resultaten binnen ons eigen sociaal domein. Ik kijk er persoonlijk erg naar uit!”
 
Divosa
Divosa is de vereniging van gemeentelijke leidinggevenden in het sociaal domein. Ze zetten zich samen met hun medewerkers in voor ondersteuning van mensen in kwetsbare situaties. De vereniging ondersteunt hen met kennis, netwerken en belangenbehartiging. Divosa sloot 14 juni haar voorjaarscongres in Zwolle af en kondigde Heerlen als gaststad voor 2025 aan.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram