Luister live

Hoogstraat in Landgraaf ondergaat renovatie, gemotoriseerd verkeer omgeleid

4 maart 2024

Via: 045online

LANDGRAAF – Vanaf volgende maand zal de Hoogstraat in Landgraaf een grondige renovatie ondergaan, waardoor de weg die Nieuwenhagen en Ubach over Worms met elkaar verbindt maandenlang niet toegankelijk zal zijn voor gemotoriseerd verkeer.

De werkzaamheden zullen naar verwachting halverwege april van start gaan en duren tot en met januari 2025. Gedurende deze periode zal gemotoriseerd verkeer worden omgeleid via de Kleikoelerweg, Reeweg en Vogelzankweg. Voetgangers en fietsers zullen echter nog steeds gebruik kunnen maken van de Hoogstraat.

Veiligheid voor fietsers staat hoog op de agenda tijdens de herinrichting. Op verschillende locaties zal een vrij liggend fietspad worden aangelegd om de veiligheid van fietsers te waarborgen.

Ondanks de renovatiewerkzaamheden zullen zowel het Zwembad In de Bende als Park Heigang bereikbaar blijven met de auto.

De renovatie van de Hoogstraat is een belangrijke stap in het verbeteren van de infrastructuur in Landgraaf en het waarborgen van de veiligheid van alle weggebruikers.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram