Luister live

Inwoners Hoensbroek winnen SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro

15 april 2024
Goed nieuws voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6431HR (Akerstraat-Noord). Op deze postcode is de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars met de cheques.
Als de bewoners van de winnende straat Quinty Trustfull en medewerkers van de Postcode Loterij zien, voelen ze dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Met elkaar verdelen deze winnaars maar liefst 1 miljoen euro. Bedragen variërend van 58.823 euro tot 294.117 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee wordt meegespeeld. In een uitgelaten sfeer wordt onder het genot van de verse pasta, van de speciaal meegereisde pastabar, gelachen en gesproken over dromen die dankzij deze prijs gaan uitkomen.
Theo en Patricia spelen mee met vijf loten en winnen maar liefst 294.117 euro. Dolblij openen ze de gouden envelop en als ze het bedrag zien, schreeuwen ze het uit van geluk. Patricia vertelt: "Het is onze droom om een huis te kopen in Spanje en daar een bed & breakfast te beginnen. Die droom komt zo wel heel dichtbij." Ook zoon en dochter worden verwend: "Het festival seizoen gaat beginnen dus dat gaat goedkomen," lacht hun dochter.
Léon en Thea spelen mee met één lot en winnen 58.823 euro. Thea vertelt enthousiast wat ze met een deel van het geld gaan doen: "Voor mijn werk zijn we een tijd op de ABC-eilanden geweest. We zijn verliefd geworden op de eilanden. Bonaire is favoriet. We gaan graag terug voor een lange periode."
Ook Tamara kan haar geluk niet op: "Dit is ongelooflijk, ik wil graag een huis in Spanje kopen en hiermee kan ik alvast een aanbetaling doen. Ik woon hier sinds kort en had voor de grap een lot gekocht. Dit is een topjaar!"

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram