Luister live

Kiwanis Heerlen organiseert themawandelingen

10 mei 2023

Kiwanis Heerlen organiseert themawandelingen in en rondom de stad om jongeren met mentale klachten in Parkstad Limburg een hart onder de riem te geven.

Zondag 4 juni organiseert Kiwanis Heerlen vanuit de Caumermolen vijftien wandelingen voor jong en oud om geld in te zamelen voor een koffie-tuktuk voor @ease. Elke wandeling wordt begeleid door een deskundige gids die u tekst en uitleg geeft over een specifiek onderwerp over Heerlen. Zo is er een Street art rondleiding, een wandeling over het interessante Romeinse verleden of het rijke mijnverleden en de architectuur en de stedenbouw van Heerlen.

Kiwanis Heerlen wil met de organisatie van dit wandelevent @ease Heerlen onder de aandacht brengen en geld ophalen voor een koffie-tuktuk. @ease wil graag met deze mooie tuktuk de wijken van Parkstad Limburg ingaan om jongeren te ontmoeten. Bij diverse scholen, in het centrum, bij beroepsopleidingen, parken of op een festival. Daar waar jongeren zijn, wil @ease met de koffie-tuktuk staan zodat jongeren sneller een eerste stap durven te zetten.

Want die eerste stap zetten is cruciaal, want 75% van de psychische klachten begint voor het 25e levensjaar. Met een koffie-tuktuk creëren wij een betere naamsbekendheid en zijn wij dichtbij en betrokken bij de jongeren. Dit mooie initiatief van Kiwanis Heerlen helpt @ease om jongeren beter te bereiken.

Inschrijfkosten per wandeling voor volwassenen is € 15,- en voor kinderen van 12 tot 18 jaar € 5,- (kinderen tot 12 jaar gratis). De prijs is inclusief koffie of thee en lekkers bij binnenkomst. Meer info over de inhoud van de wandelingen en aanmelden, vindt u op www.heerlen.kiwanis.nl/projecten/wandelevent-4-6-2023/programma

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram