Luister live

Laat de gezondheid van je huisdier checken op dierendag

26 september 2023
Op dierendag - woensdag 4 oktober - organiseren studenten van Yuverta een evenement waarbij iedereen zijn huisdier mag meenemen voor een complete gezondheidscontrole op locatie bij Yuverta mbo Heerlen.
 
Om dierendag te vieren organiseren de studenten van de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair een gratis gezondheidscontrole voor hond, kat, konijn en cavia. Inclusief gratis gebitscontrole, fotoshoot en verkoop van diverse leuke speeltjes en lekkers voor je huisdier.
 
De studenten die de gezondheidscontrole uitvoeren zitten momenteel in hun examenjaar. Ze kijken het huisdier na en geven advies over de gezondheid. Daarnaast hebben de studenten verschillende folders met informatie over vachtverzorging, socialisatie, voeding en nog meer.
 
Baasjes van huisdieren zijn tussen 16:00 en 19:00 uur welkom bij de Yuverta mbo Heerlen (Heldevierlaan 12, Heerlen). Na afloop van ontvangt iedere bezoeker een gratis goodiebag.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram