Luister live

Leger des Heils Initieert Project 'Samen Eten Smaakt Beter' in Landgraaf

13 november 2023

Op donderdag 23 november gaat in de gemeente Landgraaf het project 'Samen eten smaakt beter' van start, opgezet op initiatief van het Leger des Heils. In het gebouw links naast de OLV der Christenenkerk aan de Heigank in Nieuwenhagen, Landgraaf, hebben inwoners van de wijk de mogelijkheid om elke tweede en vierde donderdag van de maand deel te nemen aan een driegangenmenu.

Aalt Fikse, initiatiefnemer van het Leger des Heils, benadrukt het belang van eten als bindmiddel: "Eten brengt mensen dichter tot elkaar. Bovendien is samen eten een stuk gezelliger. Vandaar 'Samen eten smaakt beter'. Iedereen is welkom, jong en oud, rijk of arm. Het gaat om een gezellig samenzijn waar iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is. Bij het Leger des Heils mag je jezelf zijn."

Tijdens de maanden november en december worden de maaltijden gratis aangeboden als onderdeel van de introductie van het project. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is aanmelden niet vereist. Daarnaast is het Leger des Heils op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan dit initiatief.

Het diner begint om 17.30 uur, met een inloop vanaf 17.00 uur. Het project 'Samen eten smaakt beter' biedt een laagdrempelige gelegenheid voor gemeenschapsvorming en gezelligheid, waarbij de nadruk ligt op inclusiviteit en acceptatie van alle deelnemers. Het Leger des Heils roept geïnteresseerden op om deel te nemen en vrijwilligerschap te overwegen om het project te ondersteunen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram