Luister live

Nieuw Prinsenpaar bij Op de Bies in Landgraaf

15 januari 2024

Hierbij presenteren wij u het prinsenpaar van CV de Bieskes: Prinses Sharon de eerste en Prins André de eerste!
Sharon is 24 jaar en werkt bij onder anderen bij Op de Bies op de repro-afdeling. In haar vrije tijd vind ze het leuk om te dansen bij Swing-Inn. Daarnaast is ze helemaal gek van koken en maakt ze zelf de heerlijkste maaltijden op haar groep. Ze zingt graag en is fan van K3 en de drie biggetjes, waarmee ze naar hartenlust meezingt op haar eigen microfoon. Verder luistert Sharon graag naar sprookjes en haar bijnaam is dan ook Sneeuwwitje. In het weekend verheugd ze zich om naar haar ouders te gaan om dan samen met haar familie te genieten van lekker Indonesisch eten of een portie Sushi.

André is 22 jaar en woont ook bij Op de Bies. Daar is hij onmisbaar bij het legen van de prullenbakken en verzorgd hij de pantry in het hoofdgebouw. Ook is hij lid van de fietsploeg en fietst hij iedere woensdagmiddag met zijn buddy op de tandem door het heuvelland. André is gek op muziek en dansen en is fan van Stromae en John Tana. Is er ergens een feestje dan is André van de partij en dan lust hij ook graag een pilsje. Als hij naar huis gaat dan is hij druk bezig met het sparen van vlaggen en gaat hij graag wandelen met zijn twee honden. Zijn lievelingseten is Italiaans en voor een lekkere pizza kun je hem altijd wakker maken.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram