Luister live

Nieuwe schlagerhit "Jetzt ist die Zeit" van Eveline Moonen

23 juni 2023

3WATER Music P&P is trots om de tweede productie van Eveline Moonen, "Jetzt ist die Zeit", onder hun label te presenteren. Na het succes van haar vorige hit "Traumpartner", die al de weg heeft gevonden naar verschillende Duitse en Zwitserse radiostations, zet Eveline Moonen met dit nieuwe lied nieuwe maatstaven.

"Jetzt ist die Zeit" is een meeslepende hymne die het verlangen en de anticipatie op een geliefd persoon uitdrukt. Met haar gevoelige teksten en pakkende melodieën creëert Eveline Moonen een sfeer die rechtstreeks op het hart van de luisteraars mikt.

De experts in het schlagergenre zijn het erover eens: "Jetzt ist die Zeit" is nog beter dan de vorige hit. Het nummer raakt de harten van de luisteraars en toont Eveline Moonens unieke vermogen om emoties over te brengen door middel van haar muziek.

De songteksten van "Jetzt ist die Zeit" nodigen uit om je in te leven in het verlangen en de vreugde van een intense relatie. Met regels als "We zijn een eenheid, maar we leven vrij" en "Het vuur brandt zo heet en oneindig" creëert Eveline Moonen een sfeer van liefde, verbondenheid en passie door vrijheid.

3WATER Music P&P, het Nederlandse platenlabel dat Eveline Moonen ondersteunt, is trots betrokken te zijn bij de release van deze buitengewone schlager. Met "Jetzt ist die Zeit" zet Eveline Moonen haar artistieke succes voort en bewijst ze opnieuw haar talent voor het maken van hits.

Fans van Eveline Moonen en liefhebbers van schlagermuziek mogen "Jetzt ist die Zeit" niet missen. Het nummer is vanaf heden juni beschikbaar op alle gangbare streamingplatforms en zal ongetwijfeld zorgen voor kippenvelmomenten en dansplezier.

Meer informatie over Eveline Moonen en haar hartverwarmende muziek is te vinden op:

Website: https://www.3water.nl/homepage/3water-music-pp/eveline-moonen

Facebook: https://www.facebook.com/evelinehorsch

Instagram: https://www.instagram.com/eveline.moonen/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5NGbjnxQj6vs5ESx4PlldN?si=L-BbxMoLQnS9mj78xvaG0w

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram