Luister live

Nieuwe Sjtadsprins voor Vasteloavend in Heële: Cor I Saelmans

6 januari 2024

Via:045 online

HEERLEN – Op zaterdag 6 januari 2024 is Cor I Saelmans uitgeroepen tot de nieuwe Sjtadsprins van H.V.V. de Winkbülle. Als een ware carnavalist in hart en nieren zal hij dit jaar de leiding nemen tijdens de vasteloavend in Heële.

Cor, geboren en getogen in Heerlen, is nooit weggegaan uit zijn geliefde stad. Al sinds zijn kindertijd viert hij de vasteloavend met zijn ouders, Cor en Lucille, en zusje Lieke, zonder ook maar één jaar over te slaan. Sinds 2009 neemt Cor deel aan de festiviteiten met zijn vrienden van CV Sjuuf um Drin. De vasteloavend begint op 11-11 in Keulen en eindigt op carnavalsdinsdag in Heële.

Ook Cor’s partner, Kim, dochter van Iereroadslid Hub Gerats, deelt zijn liefde voor carnaval. Van jongs af aan bekijkt ze de Grote Optocht van Heerlen aan de Akerstraat. Zelfs tijdens haar studiejaren in Utrecht keert ze met haar studievriendinnen terug naar Heerlen om vasteloavend te vieren. In 2011 voegde Kim zich bij CV Sjuuf um Drin, en dit jaar is bijzonder speciaal voor de vereniging.

In het dagelijks leven zijn Cor en zijn vader samen eigenaar van SAS Autoshop in Heerlen. Ondanks zijn drukke schema staat Cor altijd klaar voor anderen. In zijn schaarse vrije tijd geeft hij de voorkeur aan squashen, wandelen, spellenavonden en uitgaan met vrienden.

Samen met zijn adjudant Wesley Scheeren is Sjtadsprins Cor I helemaal klaar voor de vasteloavend in Heële.

Op zaterdag 20 januari 2024 zal de receptie van Sjtadsprins Cor I plaatsvinden in de Nieuwe Nor. Iedereen is van harte welkom om hem te feliciteren. Het volledige programma is te vinden op onze website en social media.

Foto: H.v.v. de Winkbulle

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram