Luister live

Ouderenzorgorganisaties in Parkstad Limburg organiseren samen een muzikale verwenmiddag voor hun cliënten

7 maart 2024

De vijf ouderenzorgorganisaties Bergweide, Cicero, Meander, Sevagram en Vitalis slaan de handen ineen om hun kwetsbare ouderen en mensen met dementie de mogelijkheid te bieden om een middag uit te gaan. Op zaterdag 23 maart organiseren zij een verwenconcert in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen en verrassen hun cliënten met de première van de nieuwe show van Guido Dieteren en zijn orkest.

In totaal gaan bijna duizend kwetsbare ouderen en mensen met dementie naar het Parkstad Limburg Theater. Wie vroeger graag naar de schouwburg ging, kan nu ook op een laagdrempelige manier naar het theater gaan en ervaren dat live muziek in een concertzaal een unieke beleving is. Orkestleider, violist en componist Guido Dieteren en zijn European Pop Orchestra presenteren op 23 maart de première van New Horizon.

New Horizon is een gloednieuwe show, geïnspireerd door de vele internationale avonturen die de maestro, zijn orkest en zangeres Wendy Kokkelkoren momenteel beleven. Avonturen, waarin zij telkens opnieuw de muzikale horizon tussen pop, klassiek en rock perfect harmoniseren. Bekende melodieën komen in een nieuw jasje in New Horizon samen met veel zelf gecomponeerde werken van Guido.

Deze muzikale middag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de gemeente Heerlen, Bakkerij Voncken en Parkstad Limburg Theater Heerlen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram