Luister live

Ruby Mus wint Limburgse Popprijs 2023 voor Beste Song

18 maart 2024

Via: 045online

MAASTRICHT – KERKRADE Ruby Mus, pseudoniem van Myrthe Robijns uit Kerkrade, heeft de Limburgse Popprijs 2023 gewonnen in de categorie “Beste Song”. De prestigieuze prijs werd zondag uitgereikt tijdens een ceremonie in de Muziekgieterij in Maastricht.

De Award werd toegekend aan Ruby Mus voor haar single “F.E.”, een nummer dat uitblinkt in artistieke inhoud en impact, aldus de jury. De song heeft indruk gemaakt op zowel het publiek als de vakjury.

Naast Ruby Mus ontving Lex Uiting de prijs voor ‘Album van het jaar’ met zijn debuutalbum “Lex”. Beide categorieën zijn dit jaar nieuw bij de Limburgse Popprijs en zijn volledig gebaseerd op publieksstemmen.

De Limburgse Popprijs is een belangrijke erkenning voor talentvolle artiesten uit de regio en wordt jaarlijks uitgereikt om uitmuntende prestaties in de Limburgse muziekscene te belonen. Met de winst van Ruby Mus en Lex Uiting wordt de diversiteit en het talent van de Limburgse muziekwereld opnieuw in de schijnwerpers gezet.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram