Luister live

Samenwerking Stichting het Limburgs Landschap en Magnifiek Zuid-Limburg

10 mei 2023

Stichting het Limburgs Landschap en Magnifiek Zuid-Limburg gaan samenwerken om de prachtige natuur en erfgoedlocaties in Zuid-Limburg te promoten en veilig te stellen voor de toekomst. Hiertoe zal Magnifiek Zuid-Limburg een nieuwe website lanceren en alle tot haar beschikbare sociale media inzetten, waaronder Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

Op de nieuw te lanceren website www.magnifiekzuidlimburg.nl (publicatie medio juli/augustus) zal middels een introductiepagina uitgebreid aandacht worden besteed aan de natuurgebieden en erfgoedlocaties van Het Limburgs Landschap met als doel bezoekers uit te nodigen daar te komen wandelen, maar ook om bezoekers te informeren over alle werkzaamheden en doelstellingen van de stichting. Tevens zal er op de website een Agenda worden gepubliceerd waarop alle data van rondleidingen en excursies van Het Limburgs Landschap vermeld zullen worden.

Op de website zullen bestaande en nieuwe wandelroutes in Zuid-Limburg gepubliceerd worden (onder de lijn Sittard-Geleen) in en in de directe omgeving van de natuurgebieden en erfgoedlocaties van Het Limburgs Landschap. Deze routes kunnen tegen een kleine vergoeding (EU 2,50) gedownload worden en EU 1,- van de opbrengsten per wandeling, komt ten goede van Het Limburgs Landschap. Wandelaars ontvangen hiervoor de plattegrond, de routebeschrijving en het GPX-bestand van de route. Bij de lancering zullen zo’n 25 routes worden gepubliceerd en dit aantal zal verder stijgen naar zo’n 50 tot maximaal 75 routes.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram