Luister live

Visit Zuid-Limburg lanceert zomercampagne met de boodschap 'Don't Vlaai Away'

6 februari 2024

Visit Zuid-Limburg heeft aangekondigd dat ze trots zijn op de lancering van hun zomercampagne, gericht op het inspireren van Nederlanders om hun vakantie in eigen land door te brengen. Als aftrap van deze campagne zullen van 5 februari tot 4 maart op twee grote reclamemasten in de buurt van Schiphol opvallende uitingen te zien zijn met de pakkende boodschap: 'Don't Vlaai Away'.

Deze creatieve woordspeling prikkelt Nederlanders om te kiezen voor een duurzame vakantie in Zuid-Limburg en wakkert tegelijkertijd de nationale trots aan op de geliefde Limburgse vlaai, die onlangs erkend is als beschermd Europees streekproduct.

De reclamemasten nabij Schiphol fungeren als perfect communicatiemiddel om de campagne te introduceren, gezien het een knooppunt is van internationaal reisverkeer. Bovendien is het een plek waar reizigers worden herinnerd aan de mogelijkheid om hun ecologische voetafdruk te verminderen door te kiezen voor een vakantiebestemming dichterbij huis.

Manon Luijten, marketingmanager bij Visit Zuid-Limburg, benadrukt: "Onze zomercampagne 'Don't Vlaai Away' vestigt enerzijds de aandacht op onze culinaire schatten en anderzijds op Zuid-Limburg als duurzame vakantiebestemming, bekend om haar heuvels, Euregionale ligging en bourgondische levensstijl."

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram