Luister live

Zaterdag 2 december is er Repair Cafe in de Schepenbank te Oirsbeek

21 november 2023

Repair cafe Oirsbeek roept ouders en grootouders op om samen met hun kinderen of kleinkinderen langs te komen met hun dierbare speelgoed en defecte kinderfietsjes om deze te laten repareren. De poppendokter zal ook aanwezig zijn om knuffels en poppen te herstellen en deze weer speelklaar te maken. Het gebruikte en beschadigd kinderspeelgoed krijgt zo een tweede kans om in Sinterklaastijd een lach op het gezicht van de kinderen te toveren. Ook Sinterklaas zelf komt met zijn pieten langs. Hij heeft laten weten dat hij een kleine reparatie heeft en iedereen natuurlijk benieuwd is of dat ook gaat lukken. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst door te repareren, hergebruiken en kinderen blij te maken met gerepareerd speelgoed.

Er blijven nog genoeg handige vrijwilligers over om samen met u naar kapotte spullen te kijken. Of het nu gaat om keukenapparaten, naaimachines, oude en nieuwe audioapparatuur, computers, mobiele telefoons, botte messen, (tuin)gereedschap, rollators, fietsen, kleding, poppen, lampen, stofzuigers en meer.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram