Luister live

Zomerfestival Voerendaal 7 t/m 16 juni 2024

30 november 2023

 

Juni 2024 barst het Zomerfestival Voerendaal weer los. Cultureel Voerendaal laat in het 10-daagse cultuurfestival zien dat ze groot kan zijn door haar eigen parels! Proeven, luisteren, zien en voelen. Kortbij en verrassend! Ook voor de editie 2024 met uitstapjes naar de gemeente Simpelveld.

 

Editie 2024
Zomerfestival Voerendaal, een festival waar de eigen culturele trots van zich laat horen, jong en oud mee komt genieten, verrassende ontmoetingen ontstaan tussen amateurs en professionals en bijzondere plekjes samen (her)ontdekt worden. Een festival dat ook deze editie de grens oversteekt naar buurgemeente Simpelveld en je uitdaagt in beide gemeenten te komen genieten.

 

Voor de 2024 editie is de organisatie al drukdoende. Het enthousiasme van de deelnemende verenigingen en ondernemers is groot en de evenementen agenda vult zich snel. Ideeën en wensen liggen klaar ter ontwikkeling en groei. Pareltjes in wording! Een klein tipje van de sluier: Open Hofjesdag in Craubeek, poppenkast en vertelvoorstellingen, de Zomerfestival Fair, Proef het kleine geluk, WoW wandeling, Simply Happy Zen, Tutta Musica jubileumconcert en de Laurentiuskerk in Afrikaanse sferen. En nog zoveel meer!

 

Doe mee en laat van je horen
Wil jij meedoen in de gemeente Voerendaal of Simpelveld, met je vereniging, je bedrijf of je culturele idee? Laat van je horen en stuur vóór 1 januari 2024 een email naar talktofenna@gmail.com (Fenna Ograjensek) of info@querydesign.nl (Judith Eurlings). Het gaat hierbij puur om te laten weten dat je mee wilt doen, het hoeft nog geen compleet plan te zijn.

 

Zomerfestival Voerendaal hoopt dat jullie er weer bij zijn! Blok die agenda dus maar vast van vrijdag 7 t/m zondag 16 juni 2024! Muziek, lekker eten en drinken, kunst, poëzie, toneel, dans en een educatieproject voor de jeugd. Met andere woorden cultuur op heerlijke zomeravonden, waar je hart een sprongetje van maakt.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram