Luister live

Zonnig en zacht najaarsweer in aantocht: temperaturen tot 20 graden

21 oktober 2024
Door: 
Gino Pesci

 

Vanaf dinsdag breekt een periode van zonnig en droog najaarsweer aan, dankzij een hogedrukgebied dat invloed uitoefent op het weer in Nederland. Hoewel er lokaal op dinsdag nog een enkele bui kan vallen, is de verwachting dat de rest van de week overwegend zonnig blijft.

De temperaturen zijn bovengemiddeld voor de tijd van het jaar, met waarden tussen de 15 en 17 graden. Op donderdag draait de wind naar het zuidoosten, waardoor er drogere en warmere lucht het land binnenstroomt. Dit zorgt voor een stralende, zonovergoten dag met temperaturen die kunnen oplopen tot 20 graden, terwijl normaal gesproken maxima rond de 14 graden gebruikelijk zijn.

’s Nachts zakt de temperatuur tot 5 à 8 graden en kan er bij weinig wind ondiepe mist ontstaan. Al met al ziet het weerbeeld er voor de komende dagen gunstig uit, met aangenaam najaarsweer dat uitnodigt om van de zon te genieten.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495

Social media

Belangrijk

RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeling door: Website Visie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram