Luister live

Bakkes Rimburg nodigt buren uit voor Landelijke Burendag

6 september 2023

In het kader van Landelijke Burendag, georganiseerd door het Oranjefonds op 24 september, opent Bakkes Rimburg haar deuren voor haar directe buren. De lokale bakkerij nodigt hen uit voor een speciale bijeenkomst met gratis koffie, vlaai en een tegoedbon voor een Bakkes Brood.

Op 24 september verwelkomt Bakkes Rimburg eerst haar directe buren voor een exclusieve gelegenheid voordat het grote publiek wordt ontvangen. De buren krijgen de gelegenheid om te genieten van een gratis kopje koffie en een vers gebakken stukje Bakkes vlaai, evenals een tegoedbon voor een Bakkes Brood.

De festiviteiten vinden plaats bij Bakkes Rimburg, gelegen aan Kapelweien 2d in Rimburg (Landgraaf). Het evenement begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Tijdens deze tijd kunnen bezoekers ook genieten van muzikale entertainment verzorgd door Draaitanic by Dino.

Het is belangrijk op te merken dat de bakdag niet zal plaatsvinden in geval van koud, nat, slecht weer of extreme hitte. Bij twijfel wordt aanbevolen om de Facebook-pagina van Bakkes Rimburg te raadplegen voor updates. Dit initiatief van Bakkes Rimburg belooft een gezellige gelegenheid te worden waar buurtbewoners kunnen samenkomen en genieten van heerlijke lekkernijen in een gastvrije sfeer, ter ere van Landelijke Burendag.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram