Luister live

Broeklandcollege organiseert Goededoelendag voor 3 verschillende goede doelen

20 maart 2024

 

Op vrijdag 29 maart zal het Broeklandcollege bruisen van activiteit, aangezien alle leerlingen zich zullen inzetten voor drie verschillende goede doelen tijdens de Goededoelendag. Voorheen bekend als de Broeklandmarathon, is dit jaarlijkse evenement omgedoopt tot een dag van liefdadigheid en betrokkenheid bij de samenleving.

Het evenement biedt een scala aan activiteiten waar leerlingen aan kunnen deelnemen, waaronder een 17 km lange wandeltocht, 3 uur durende mountainbiketocht, een workshop BodyCombat en een FiFa-Playstation toernooi. Deze gevarieerde opties zorgen ervoor dat elke leerling een manier vindt om deel te nemen en bij te dragen aan het goede doel.

Voorafgaand aan de Goededoelendag zamelen de leerlingen geld in voor drie specifieke goede doelen: een wees- en sterfhuis in India, een project van een medewerker van het Broeklandcollege in Gambia en de voedselbank. Door zich in te zetten voor deze doelen, leren de leerlingen waardevolle lessen over maatschappelijke verantwoordelijkheid en solidariteit.

De Goededoelendag markeert de 29e editie van dit evenement, met uitzondering van de periode tijdens de coronapandemie waarin het niet kon plaatsvinden. Het startsein zal om 8:30 uur in de ochtend klinken, waarbij de eerste groep leerlingen zich klaarmaakt voor hun activiteiten. Na een dag vol inzet en solidariteit, wordt verwacht dat de laatste leerlingen rond 15 uur hun activiteiten zullen afronden.

De Goededoelendag van het Broeklandcollege is niet alleen een kans voor leerlingen om zich fysiek in te zetten, maar ook om belangrijke waarden van gemeenschapszin en medeleven te koesteren.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram