Luister live

De bijeenkomst met de titel 'Welkom op de club' heeft als doel om de inwoners van Voerendaal te motiveren om actiever te worden.

10 januari 2024

Op woensdag 7 februari begint het sportplatform Voerendaal het nieuwe jaar met een aflevering van het sportcafé in gemeenschapshuis 't Wouves in Ransdaal.

Onder het initiatief 'Welkom op de club!' krijgen organisaties in Voerendaal de kans om deel te nemen aan een sessie, waarbij wordt nagedacht over hoe inwoners daadwerkelijk in beweging kunnen worden gebracht.

De bijeenkomst wordt geleid door medewerkers van Start2Create. Ze benadrukken dat de sessie niet alleen interessant is voor sportclubs, maar ook voor andere aanbieders zoals kindpartners, commerciële organisaties en zorgaanbieders.

De sessie begint om 19.30 uur. Voor deelname is aanmelden verplicht en kan tot uiterlijk 28 januari door een e-mail te sturen naar [email protected].

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram