Luister live

De derde editie van zomer maan fest

17 juli 2023

Pannekoeken met tofu scramble en vegan bacon. Een plantaardige empanada, een burger mét vegan kaas. Later op de avond nog een portie bitterballen van oesterzwammen. Met bubbletea of een biertje. En dansen op fijne muziekjes. Dat is zomer maan fest.

Twee succesvolle edities organiseerden we al, in 2021 en 2022. Ook dit jaar toveren wij, José Bouwels en Aline Ploeg, het Maanplein in Heerlen weer om tot een gezellig festivalterrein voor de derde editie van zomer maan fest. Vanuit de gedachte mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten kennismaken met plantaardig eten zijn wij zomer maan fest gestart. Een gratis toegankelijk, kleinschalig vegan foodfestival in het Maankwartier in Heerlen. In 2021 waren we het eerste vegan foodfestival in Limburg, en dat zijn we nog steeds. Natuurlijk is iedereen heel welkom!

Besloten wij jaren geleden te stoppen met het eten van vlees en dierlijks producten vanwege dierenleed, inmiddels is vegan eten een trend. De leefstijl heeft een positieve impact op het milieu
en de wereldvoedselverdeling. Tijdens zomer maan fest brengen we het thema onder de aandacht.
We organiseren zomer maan fest met hart en ziel uit liefde voor alle dieren en onze liefde voor Heerlen.

Drie dagen gaan we er weer een gezellig feestje van maken, met heerlijk plantaardig eten gemaakt door food-ondernemers uit Heerlen en omgeving. De bands, waaronder De Hoos, Somethin’ Fresh en The Rolling Beatles én de DJ’s met de fijnste vinylplaatjes, komen ook uit de buurt.

zomer maan fest vindt plaats op vrijdag 1 september van 16.00 - 23.00 uur, zaterdag 2 september van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 3 september van 14.00 - 21.00 uur op het Maanplein in Maankwartier Heerlen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram