Luister live

Echt Zomer Feesten: De ultieme start van de zomervakantie!

3 juli 2023

Na het ongekende succes van vorig jaar organiseert Echt Feesten! ook in 2023 een nieuwe editie van Echt Zomer Feesten en dit keer zelfs groter dan ooit! Het festival zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 juli en wordt georganiseerd op het Evenemententerrein in Leisurepark “In De Bandert” in Echt (Limburg). Met een indrukwekkende line-up van vele topartiesten en DJ's, is Echt Zomer Feesten dé perfecte start van de zomervakantie.

De vrijdagavond zal in het teken staan van een fantastische Dance line-up met een knipoog naar classics uit de 90’s. Op zaterdag komen de beste live bands en acts van Nederland naar Echt. Na het grote succes van de kindermiddag in 2022, is de organisatie zeer verheugd dat het ook dit jaar weer is gelukt om K3 te boeken tijdens Echt Zomer Feesten.

Aansluitend aan het optreden van K3 start de officiële “afterparty” van Echt Zomer Feesten 2023. Kinderen kunnen zich vermaken in een kinderdorp met diverse springkussens terwijl de papa’s en mama’s kunnen genieten van een aantal leuke acts op het hoofdpodium. Het beloofd dus een gezellige middag en avond te worden voor het hele gezin. De afterparty is gratis toegankelijk!

Echt Feesten! kan niet wachten om alle feestgangers te verwelkomen tijdens Echt Zomer Feesten.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram