Luister live

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de Brunssummerheide

29 oktober 2023

De beheereenheid Zuid-Limburg van Natuurmonumenten zoekt in de omgeving van de Brunssummerheide de hulp van nieuwe vrijwilligers in diverse functies. Er wordt namelijk een nieuw team met vrijwillige boswachters, info-vrijwilligers, beheervrijwilligers, excursieleiders geformeerd.

Geïnteresseerden zijn uitgenodigd om op woensdagavond 8 november van 19.30u tot 21.00u de informatieavond in Heerlen bij te wonen. Hier worden de diverse vrijwilligersmogelijkheden vrijblijvend toegelicht. Vooraanmelding via www.nm.nl/agenda .

 Help mee op jouw Brunssummerheide
Ben je graag veel buiten èn enthousiast over de Brunssummerheide? Dan kan Natuurmonumenten jouw hulp goed gebruiken. Op de hei en in het bos willen we de bezoekers zo gastvrij mogelijk ontvangen en informeren over de natuur, het beheer van het landschap en stellen we iedereen graag de vraag om bij te dragen.

Als vrijwilliger heb je die mogelijkheden tijdens een excursie of een publieksactiviteit, een wandeling met de collega-boswachter of bij een praatje bij de infostand. Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger om een handje te helpen met beheerwerkzaamheden op de Brunssummerheide. Denk aan het wegzagen van de snel groeiende dennetjes en berken op de heidevelden, het verwijderen van prunus en andere exotische bomen en struiken of het onderhouden van de recreatieve voorzieningen.29

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram