Luister live

Excursie naar Citadel en Museum Jülich en Archeologische Dag door Heemkundevereniging Landgraaf

11 juni 2024

Archeologische dag
Heemkundevereniging Landgraaf organiseert op zaterdag 15 juni een Archeologische Dag in het Multifunctioneel Centrum, An de Voeëgelsjtang 12, van 12.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen diverse archeologische vondsten bewonderen en meer te weten komen over de archeologie in de regio. Daarnaast is er een boekenmarkt met een uitgebreid aanbod aan Limburgensia.

Tijdens deze dag is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de studieruimte van de vereniging, waar ongeveer 25.000 titels en vele prachtige historische voorwerpen te zien zijn. U bent van harte welkom om deze unieke collectie te verkennen.

Excursie
Heemkundevereniging Landgraaf organiseert een bijzondere excursie naar de Citadel en het museum in Jülich. Deze excursie staat open voor zowel leden als niet-leden.

De deelnemers vertrekken om 9.30 uur vanaf An de Voeëgelsjtang in Landgraaf. Naast het bezoek aan de historische Citadel krijgen de deelnemers de gelegenheid om de oude stad Jülich te verkennen. De verwachte thuiskomst is rond 16.45 uur.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De kosten voor deelname bedragen €20 voor leden en €27,50 voor niet-leden. Geïnteresseerden worden aangeraden snel contact op te nemen, aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op Heemkunde Landgraaf.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram