Luister live

Feestelijke opening van verbouwde Bibliotheek Burgerhoes op 2 december!

15 november 2023

In 2016 is Bibliotheek Landgraaf gevestigd in het Burgerhoes. Sindsdien zijn er veel diensten bijgekomen. Hierdoor vraagt de indeling voor meer openheid en een welverdiende upgrade. De bieb wordt dus verbouwd!

Van 11 t/m 27 november wordt er hard gewerkt in de bibliotheek en zijn de klanten van harte welkom in de drie andere vestigingen. Boeken innemen en uitlenen gaat helaas niet in het Burgerhoes, want alles gaat op de schop. Geen zorgen over het leengeld, want dat wordt verrekend.

Deze langverwachte verbouwing biedt de burgers van Landgraaf een frisse lees- en ontmoetingsplek. Van collectie naar connectie, met duurzaam hergebruik van materialen en inspirerende werkplekken! Daarnaast zullen zij vanaf januari 2024 in hun vernieuwde IDO-huisje een Informatieplein realiseren, waar burgers bij de partners terecht kunnen voor (digitale) informatie op specifieke gebieden. Deze partners zijn onder andere Welsun, VISTA College, Rabobank én het Toon Hermans Huis Parkstad.

Voor onze jonge klanten komt er een leesgrot in 1001 nacht sfeer en een stoere jongerenhoek. Verder vind je er uiteraard grote lees- en ontmoetingstafels, inspirerende werkplekken en 32.049 boeken!

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe bieb? Houd de socials in de gaten voor een sneak peek!

Feestelijke heropening bibliotheek Burgerhoes
Het bibliotheekpersoneel kijkt uit naar de frisse nieuwe look van de bibliotheek en kan niet wachten om jullie weer te ontvangen. Dit gaat groots gebeuren op za 2 december vanaf 11.00 uur met een feestelijke heropening en een tof programma dat voor iedereen gratis is.

Tijdens deze open dag is er genoeg te doen: lezing Josje Smeets, glittertattoos, voorlezen door Glitterpiet & Sint, workshop Manga tekenen, gedichten van het tiepmachientje, popcorn, knutselen, Bibi de biebjuf leest voor, kleurplatenwedstrijd, op de foto met de Biebbeer.

Geïnteresseerd? Je kunt een plekje reserveren want vol is vol.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram