Luister live

Ger en Nancy Rademakers verkondigden heerschappij als Stadsprinsenpaar van Brunssum

13 november 2023

Via: 045online

BRUNSSUM – In een feestelijke ambiance op het Lindeplein, tijdens de Vasteloaves Opening, werden Ger en Nancy Rademakers uitgeroepen tot het Stadsprinsenpaar van Brunssum. Klokken luidden klokslag 14.00 uur om deze markante gebeurtenis te markeren.

Foto: Foto's Brunssum

Het kersverse prinsenpaar presenteerde zich aan het uitzinnige carnavalspubliek met een zelfgemaakte Broenssemse sjlager. Ger en Nancy zijn geen onbekenden binnen de Broenssemse vasteloavend en zijn vaak te vinden in hun stamkroeg aan de Ouwe Mert. Ger speelt een actieve rol als kartrekker van de Oud Broenssemmer narremiddig en de narregarde van de Ouwe Mert. Nancy, ook bekend als Annie oes Bennekom, is de jongste dochter van de voormalige voorzitter Jan Schrijen van de Karnavalsroad Broenssem.

Dit seizoen zullen Ger en Nancy regeren onder het motto: “Geboare in ozze geweldige Sjtad Broenssem, kieke vieër d’r noa oet om doer os Parelrieeëk te goan, bie alle vereiniginge en angere organisaties in jekere buurt. Same, is os motto dizze vasteloavend, zonger gezever en mit respect veur elkaar, zoe wie ut zich gehuurt!” Een veelbelovend en enthousiast begin van een onvergetelijk carnavalsseizoen in Brunssum.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram