Luister live

Groei en ambitie zorgen voor nieuwe koers voor Huis voor de Sport Limburg

2 april 2024

Het Huis voor de Sport Limburg kondigt een intensieve samenwerking aan met The MoveFactory om hun aanbod aan sportstimulering en vitaliteit voor Limburg verder te versterken. Als stichting zonder winstoogmerk heeft Huis voor de Sport Limburg als missie om zoveel mogelijk Limburgers aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.

Met een team van 30 professionals streeft Huis voor de Sport Limburg elke dag naar deze missie door projecten te leiden, processen te begeleiden en advies te geven als sparringpartner op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit. Door de samenwerking met The MoveFactory kunnen zij nu nog beter maatwerk bieden aan Limburgse gemeenten en sportstimuleringsorganisaties. Deze samenwerking omvat onder meer de inzet van buurtsportcoaches in het onderwijs of sociaal domein, verenigingsondersteuning en wijkgerichte aanpakken.

Daarnaast heeft Huis voor de Sport Limburg haar eigen team versterkt met nieuwe medewerkers en heeft het bestuur en directieteam een nieuwe invulling gekregen. De stichting is trots op deze uitbreiding, die hen in staat stelt hun dienstverlening verder te optimaliseren.

Het netwerk van Huis voor de Sport Limburg speelt ook een cruciale rol in hun werk. Als lid van Sportkracht12, een landelijk samenwerkingsverband tussen provinciale sportorganisaties, zijn zij verzekerd van samenwerking met belangrijke spelers zoals het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF en sportbonden. Daarnaast werken zij nauw samen met partners zoals JOGG, GGD, Rabobank, KBO, het onderwijs en vele gemeenten in Limburg.

Voor vragen of vraagstukken rondom sport, bewegen of vitaliteit nodigt Huis voor de Sport Limburg geĂ¯nteresseerden uit om contact op te nemen voor een afspraak of een bezoek aan hun kantoor in Sittard.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
â“’ RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram