Luister live

Grote drugsvondst in Landgraaf leidt tot arrestatie van twee mannen

17 april 2024

 

In een recente ontwikkeling heeft de politie twee mannen uit Landgraaf gearresteerd vanwege een omvangrijke drugsvondst. Volgens de landelijke eenheid van de politie werden maandag 74 kilo MDMA-blokken in beslag genomen tijdens het doorzoeken van de woningen van de verdachten.

MDMA, de werkzame stof in XTC-pillen, staat bekend om zijn illegale gebruik en wordt vaak geassocieerd met de productie van deze gevaarlijke drugs. De politie schat dat de gevonden hoeveelheid MDMA genoeg is voor het produceren van een aanzienlijke hoeveelheid XTC-pillen, met een straatwaarde van bijna 2 miljoen euro.

Naast de MDMA-blokken werden bij de doorzoekingen ook grote hoeveelheden contant geld en jammers aangetroffen. Jammers zijn apparaten die gebruikt worden om telefoonverkeer te verstoren. Bovendien werden twee voertuigen en tientallen dure designertassen in beslag genomen.

De twee verdachten, respectievelijk 42 en 51 jaar oud, zullen donderdag worden voorgeleid bij de rechter-commissaris in Den Bosch.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram