Luister live

Het actuele wintergevoel is pas compleet als de kachel snort

23 januari 2024

Via: 045online

LANDGRAAF – De innovatieve en doelgerichte ras ondernemer Huub Minten was zijn tijd altijd ver vooruit. Dat blijkt ook uit het succes van de Zibro Kamin kachels. De Energiezuinige Kachels waarmee hij 41 jaar geleden in een huurpand in Op de Heugden in Landgraaf startte startte zijn anno heden onverminderd een hit.

De innovatieve en doelgerichte ras ondernemer Huub Minten was zijn tijd altijd ver vooruit.

In voor en najaar – en zeker in de actuele weersomstandigheden – een lonende en aanbevelenswaardige aankoop. Sterker nog een Zibro Kamin petroleumkachel zou eigenlijk alleen al als back up voor noodgevallen in geen enkel huishouden mogen ontbreken.

Door de vele zonnedaken, de verduurzaming in de industrie en het groeiende aantal laadpalen is de kans immers reëel dat complete wijken in het donker en in de kou komen te zitten door overbelasting tijdens piekuren in de avonduren. En bibberen in de kou is dus allesbehalve prettig.
Huub Minten zweert zelf al 41 jaar bij Zibro Kamin kachels en zette de vele voordelen op verzoek van 045online nog eens helder op een rijtje.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram