Luister live

Het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius bestaat dit jaar al 145 jaar

19 september 2023

Het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius viert dit jaar een indrukwekkend jubileum van maar liefst 145 jaar, een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Om dit te vieren nodigt het koor het publiek uit om deel te nemen aan een bijzonder feestelijk koorconcert dat zal plaatsvinden op zondagmiddag 1 oktober 2023, van 14.30 uur tot 16.30 uur.

De locatie voor dit speciale evenement is de Pancratiuskerk in Heerlen. Het concert belooft een unieke muzikale ervaring te worden, waarin maar liefst zes verschillende koren en ensembles het publiek zullen verrassen met een diversiteit aan prachtige muziekstukken.

De deelnemende koren en ensembles zijn als volgt:

  1. Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius
  2. Zangkoor St. Joseph uit Bocholtz
  3. Mannenensemble Darilo uit Schinveld
  4. Gemengd koor Crescendo uit Doenrade
  5. Zangvereniging Oranje uit Schinveld
  6. Gemengd vocaal ensemble Canto Rinato uit Schinveld.

Het muzikale programma wordt geleid door dirigent Anton Kropivsek, die de eer heeft om alle deelnemende koren en ensembles te dirigeren. Augustine Boshouwers zal zorgen voor de pianobegeleiding.

Dit jubileumconcert belooft een onvergetelijke middag vol muzikale pracht te worden en is vrij toegankelijk voor het publiek. Het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius waardeert echter vrijwillige bijdragen om hun muzikale traditie voort te zetten.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met de heer Hub Lindelauf, bestuurslid van het KHM St. Pancratius, via telefoonnummer 06-55373845 of per e-mail op [email protected].

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram