Luister live

Inloopbijeenkomst Waterschap Limburg en gemeente Voerendaal over watermaatregelen

1 maart 2024

Op maandag 11 maart organiseert Waterschap Limburg samen met de gemeente Voerendaal een inloopbijeenkomst voor inwoners. Tussen 16.00 en 19.30 uur zijn alle geĂ¯nteresseerden welkom om vragen te stellen over de Kansenkaart met maatregelen. De bijeenkomst zal plaatsvinden bij het gemeentehuis in Voerendaal.

De Kansenkaart met maatregelen is een initiatief van Waterschap Limburg en de gemeente Voerendaal om mogelijke oplossingen te bieden voor verschillende water gerelateerde uitdagingen in de regio. Het doel is om samen met de inwoners te werken aan een betere waterhuishouding en het voorkomen van wateroverlast.

Tegelijkertijd wordt Limburg geconfronteerd met wateroverlast als gevolg van hevige regenval. De waterstand in rivieren kan snel stijgen, wat leidt tot overstromingen in verschillende delen van de provincie. Het waterschap en de gemeenten werken samen aan maatregelen om deze problemen aan te pakken en de veiligheid van de inwoners te waarborgen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
â“’ RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram