Luister live

Jo Smeets lanceert nummer ter ere van Nederlandse sporters en aankomende internationale evenementen

7 juli 2023

De bekende zanger uit Kerkrade, Jo Smeets, heeft een opzwepend nieuw lied gelanceerd om de deelname van Nederlandse sporters aan internationale evenementen te vieren. In het nummer, dat een uptempo beat heeft, bezingt de artiest de indrukwekkende prestaties van Nederlandse atleten, zoals de renners in de Tour de France en de voetbalsters die deelnemen aan het WK voetbal voor vrouwen.

Het WK voetbal voor vrouwen, dat dit jaar van 20 juli tot 20 augustus plaatsvindt in Australië en Nieuw-Zeeland, wordt speciaal benadrukt in het lied. Met aanstekelijke melodieën en pakkende teksten hoopt Smeets een vleugje positiviteit en enthousiasme toe te voegen aan de sfeer rondom dit prestigieuze sportevenement.

Naast zijn Nederlandstalige producties heeft Jo Smeets ook eerder albums uitgebracht in het Limburgs dialect, evenals in de Duitse en Engelse taal. Het nieuwe nummer is nu beschikbaar om te beluisteren en te downloaden via verschillende populaire platforms, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram