Luister live

Natuurvieringen in Heerlen en Landgraaf: ontdek en koester onze omgeving tijdens Fête de la Nature!"

30 augustus 2023

 

Komend weekend vindt de tiende editie van Fête de la Nature plaats. Op diverse locaties in Nederland worden kleine natuurvieringen georganiseerd, waaronder in Heerlen en Landgraaf.

Het hoofddoel is om de pracht en het belang van de natuur te benadrukken. IVN Natuureducatie benoemt dat de natuur onder druk staat en biodiversiteit verliest.

In Landgraaf wordt op zondag 3 september tussen 10.00 en 13.00 uur een feest in een boomgaard gehouden. De bijeenkomst is bij het IVN-centrum aan de Maastrichterlaan in Waubach. Tijdens een wandeling kunnen deelnemers appels plukken in de boomgaard, die vervolgens worden omgetoverd tot heerlijke appelmoes bij terugkomst. Aanmelding is mogelijk tot 2 september via [email protected].

Op zaterdag 2 september organiseert IVN Natuureducatie Heerlen een natuurwandeling over de Kunderberg. De start is om 13.00 uur vanaf het IVN-centrum aan de Gallusstraat 1 in Heerlen. Tijdens de 7 kilometer lange route kunnen deelnemers genieten van prachtige vergezichten, schilderachtige holle weggetjes en een kalkoven. Voor deze wandeling is aanmelding verplicht en dit kan via [email protected].

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram