Luister live

Natuurwandeling Terworm, langs natuur en cultuurhistorie

12 juli 2023

Het IVN Natuureducatie Heerlen organiseert op zaterdag 29 juli een natuurwandeling over Terworm. Vertrek is om 14:00 uur vanaf de parkeerplaats bij Hotel van der Valk, Terworm 10 Heerlen.

Deze middag gaan ze een leuke wandeling maken van ca. 7 km over het Landschapspark Terworm. Tegen het eind van de vorige eeuw hebben veel partijen samengewerkt aan de ontwikkeling van dit gebied. Nu is het een mooi natuur-en wandelgebied geworden, ingeklemd tussen Heerlen en Voerendaal. Tijdens de wandeling kunnen mensen genieten van: mooie natuur, historische gebouwen, restanten van het zwembad, Geleenbeek en nog veel meer. Kortom een mooi gebied vlak bij de stad.

De wandeling is voor iedereen vrij toegankelijk en gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Het aantal deelnemers is beperkt, daarom is aanmelden verplicht via: [email protected].

Kun je er zelf niet bijzijn? Dan kun je er alsnog via onderstaande video van genieten. Voor het programma Wandelen met Wiel laat Wiel Beijer je de mooiste plekken in Zuid Limburg zien, waaronder dus ook het landgoed Terworm!

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram