Luister live

Nieuw in Heerlen: gratis fotoworkshops ‘Heerlen op de plaat’

22 oktober 2023

Beter leren fotograferen met je telefoon met Heerlen als decor, dat leren deelnemers van de nieuwe, gratis workshops ‘Heerlen op de plaat’. De eerste editie vindt plaats op zondag 29 oktober, startpunt Café Pelt, en wordt gegeven door fotograaf Luc Lodder. Deze workshopreeks wordt mede mogelijk gemaakt door Heerlen Mijn Stad.

Bijna iedereen heeft een smartphone op zak en met de camerafunctie is steeds meer mogelijk. Je hoeft niet altijd een dure en zware spiegelreflexcamera om je nek te hebben hangen om mooie plaatjes te schieten, laat fotograaf Luc Lodder zien tijdens de workshopreeks ‘Heerlen op de plaat’. Op zondag 29 oktober vindt de eerste editie plaats met de herfst als thema. Meedoen is gratis, er is plek voor 20 tot 25 deelnemers.

 

Luc Lodder is fotograaf voor onder andere De Limburger en Heerlen Mijn Stad, zo kent hij Heerlen op zijn duimpje. Voor deze editie (consumpties voor eigen rekening) neemt hij de deelnemers mee langs het Tempsplein, over de begraafplaats aan de Akerstraat, door het Aambos en langs andere fotogenieke plekken in Heerlen-Centrum.

 

Weer of ‘geen’ weer, de workshop zal doorgaan in de buitenlucht, dus wordt deelnemers gevraagd om kleding en schoeisel hierop aan te passen. Bovendien worden ze vrijblijvend uitgenodigd om de resultaten te delen op sociale media waardoor de herfstplaatjes van het verrassend groene (en nu ook gele en rode) Heerlen te bewonderen zijn voor een breed publiek via de kanalen van Heerlen Mijn Stad.

 

Meer informatie kunt u vinden op ww.heerlenmijnstad.nl

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram