Luister live

Nieuwe korte cursus tapdance voor beginners in SCHUNK

14 mei 2024
Op vrijdag 17 mei start de korte cursus tapdance voor beginners. In zes lessen leer je bij SCHUNCK de basistechnieken van tapdansen. Deze cursus vindt iedere vrijdag plaats in de dansstudio van SCHUNCK Glaspaleis.
Leer tapdansen bij SCHUNCK
Tijdens de tapdance lessen bij SCHUNCK leer je de basistechnieken van tap, zoals (s)tap, stamp, scuff en shuffle. Naast choreografieën op typische jazz-nummers besteedt danscoach Stephanie Rijpkema ook aandacht aan tappen op moderne muziek. De lessen zijn ontworpen voor beginners vanaf 12 jaar, je hoeft dus nog geen ervaring te hebben.
De danslessen bij SCHUNCK Muziek en Dans zijn er voor dansers en danseressen van iedere leeftijd en op elk niveau. Voor de kleintjes is er bijvoorbeeld een cursus kleuterballet, voor de ervaren balletdansers is er een cursus spitzen, en wil je fit en gezond blijven op een wat oudere leeftijd, dan zijn er de ‘Dans je fit’ lessen.
Eerst een gratis proefles? Dat kan! Voor meer informatie kunt u terecht op  muziekendans.schunck.nl.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram