Luister live

Open dag bij mbo VISTA College zondag 5 november

27 oktober 2023
VISTA College nodigt alle toekomstige studenten en geïnteresseerden uit om onze open dag bij te wonen op zondag 5 november. Dit evenement biedt een uitstekende kans om kennis te maken met ons dynamische en inspirerende mbo-onderwijsaanbod.
Wanneer: zondag 5 november
Tijd: 10:00 - 15:00 uur
Waar: VISTA college locaties in
  • Beek (Stationstraat 100)
  • Heerlen (Schandelermolenweg 21)
  • Heerlen (Valkenburgerweg 148)
  • Heerlen (ZAP) (Henri Dunantstraat 2)
  • Maastricht (Sibemaweg 20)
  • Maastricht Airport (Horsterweg 13)
  • Sittard (Arendstraat 12)
  • Sittard (Milaanstraat 125)
De open dag van VISTA College belooft een dag vol informatie, interactie en inspiratie te worden. Tijdens het evenement kunnen bezoekers het volgende verwachten:
1. Ontdek onze opleidingen: Leer alles over de mbo-opleidingen die we aanbieden. Onze deskundige docenten en studieadviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste opleiding te kiezen die past bij jouw interesses en toekomstdoelen.
2. Verken onze locaties: Bezoek onze moderne faciliteiten, waaronder state-of-the-art laboratoria, theater, bakkerij, restaurant, haar- en schoonheidssalons, zorg-praktijklokalen en studieruimtes. Je krijgt de kans om onze locaties te verkennen en een indruk te krijgen van het leven als student bij VISTA.
3. Ontmoet studenten: Praat met onze studenten. Ze delen graag hun ervaringen en vertellen je eerlijk over hun ervaringen met VISTA.
4. Speeddaten met loopbaanadviseurs: Tijdens een gesprek van 15 minuten kijkt een loopbaanadviseur samen met je naar de opleidingsmogelijkheden binnen het mbo. We raden aan om dit gesprek samen met jouw ouders of begeleiders te doen. Deze sessies bieden waardevolle inzichten voor zowel potentiële studenten als ouders.
5. Loopbaan X-Perience voor carrière-advies: Tijdens de open dag kun je in gesprek gaan met onze ervaren loopbaanadviseurs en vrijblijvend studiekeuzeadvies krijgen. Of je nu wilt ontdekken welke opleiding het beste bij jouw interesses en ambities past, of dat je juist behoefte hebt aan begeleiding bij het maken van een carrièreswitch, wij staan voor je klaar. Ze kunnen je helpen bij het verkennen van verschillende mogelijkheden, het identificeren van je sterke punten en het bepalen van de stappen die je kunt nemen om je doelen te bereiken.
6. Aanmeldingsmogelijkheden: Tijdens de open dag kun je je ter plaatse aanmelden voor een van onze opleidingen.
Vista heet je van harte welkom op zondag 5 november. Voor meer informatie, bezoek hun website op vistacollege.nl
Over VISTA College
VISTA college biedt in Zuid-Limburg aan circa 13.000 studenten (starters, herstarters of doorstromers) een solide en duurzame basis voor persoonlijke ontwikkeling, burgerschap en werk (of doorstroom naar vervolgonderwijs), zodat zij ook in de toekomst, succesvol zijn en blijven. VISTA begeleidt hen naar een betekenisvolle plek in onze samenleving.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram