Luister live

Politie onderzoekt mishandeling op Markt Kerkrade

26 februari 2024

Via: 045online

KERKRADE – De politie heeft kennis genomen van verontrustende beelden die momenteel circuleren van een mishandeling die heeft plaatsgevonden op de Markt in Kerkrade. Op de beelden is te zien hoe het slachtoffer weerloos op de grond zit terwijl hij wordt belaagd. Deze brute daad wordt momenteel actief onderzocht door de autoriteiten.

De politie doet een dringend beroep op getuigen en omwonenden die mogelijk informatie hebben over de verdachten. Was u in de buurt ten tijde van het incident? Heeft u wellicht camerabeelden, foto’s of andere relevante informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan alstublieft contact met de politie op via 0900-8844. Anonieme tips zijn ook welkom en kunnen worden doorgegeven via 0800-7000, onder vermelding van zaaknummer 2024031419.

Daarnaast roept de politie eventuele getuigen op om zich te melden als zij de verdachten herkennen of informatie hebben over hun verblijfplaats. Dit kan van cruciaal belang zijn voor het verloop van het onderzoek.

Hieronder volgen de beschrijvingen van de verdachten zoals bekendgemaakt door de politie:

Verdachte 1:

Rood gekleurde helm
Zwart gekleurde bodywarmer
Zwart gekleurde hoodie
Blauw gekleurde spijkerbroek
Wit met zwart gekleurde sneakers

Verdachte 2:

Zwart gekleurde helm
Blauw gekleurde jas
Zwart gekleurde spijkerbroek
Zwart gekleurde sneakers

Alle informatie die kan leiden tot de identificatie of arrestatie van de verdachten wordt ten zeerste op prijs gesteld. Help mee om gerechtigheid te laten geschieden en samen de veiligheid in Parkstad te waarborgen.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram