Luister live

Programma Alzheimer afdeling Parkstad Limburg najaar 2023

22 augustus 2023

Het programma van de bijeenkomsten bestaat uit de volgende thema’s:

Dinsdag 12 september: Van niet pluisgevoel tot opname.
Betrokkenheid en samenwerking van huisarts en casemanager dementie bij het niet pluisgevoel tot een eventuele opname. Marjo van Daal, huisarts Heerlerbaan Heerlen en een casemanager dementie zijn de gastsprekers op deze avond.

Dinsdag 10 oktober:  Technologie en dementie.
Dr. Renée Verwey, senior onderzoeker, Lectoraat Wijkgerichte zorg /Academie voor Verpleegkunde van de Zuyd Hogeschool zal een lezing houden over technologie en moderne hulpmiddelen voor mensen met dementie en mantelzorgers in de thuissituatie.

Dinsdag 14 november: Euthanasie en dementie.
Mevr. Marion Vromen, sociaal geriater bij de afdeling GGZ van het Zuyderland Medisch Centrum zal spreken over mogelijkheden en onmogelijkheden zoals die zich voordoen bij een euthanasiewens van mensen met de diagnose dementie.

Dinsdag 12 december: Vragen en antwoorden.
Centraal staat deze avond het delen van ervaringen. Er wordt een panel van ervaringsdeskundigen samengesteld waaraan de bezoekers van het Alzheimer Café vragen kunnen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

De bijeenkomst wordt gehouden het Zorgcentrum Tobias, Piet Malherbestraat 2 te Heerlen. De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur starten we met het programma, omstreeks 21.30 uur sluiten we de avond af. De entree, koffie en thee en vlaai zijn gratis en wordt aan tafel geserveerd.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram