Luister live

Roda JC legt Enrique Peña Zauner vast

27 juli 2023

Roda JC Kerkrade heeft testspeler Enrique Peña Zauner vastgelegd. De vleugelspeler tekent een contract voor één seizoen met de optie voor nog één seizoen.

De 23-jarige aanvaller heeft de technische staf de afgelopen week weten te overtuigen van zijn kwaliteiten en is het zodoende gelukt om een contract af te dwingen. Voor zijn testperiode bij Roda JC was de Duitse Venezolaan actief bij verschillende clubs in Duitsland.

Zo speelde hij in verschillende jeugdteams van Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund. Verder speelde hij zestien wedstrijden voor SV Sandhausen in de 2. Bundesliga. Hierin wist hij eenmaal te scoren. Bij Eintracht Braunschweig ( 3.Liga.) kwam Enrique in 31 duels tot vier doelpunten en vier assists.

Rob Servais: "Met Enrique voegen we een speler met opportunisme en veel dreiging toe aan ons team. Daarnaast past hij met zijn gretige karakter heel goed binnen de groep. We zijn daarom ook heel blij dat we met hem nog een vleugelspeler aan onze selectie kunnen toevoegen."

Zauner gaat zijn wedstrijden bij Roda JC spelen met rugnummer 7

Welkom en heel veel succes, Enrique!

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram