Luister live

Roda JC wordt partner en (les)halte Martin Buber College

6 maart 2024

Roda JC geeft tijdens lesprogramma‘s een inkijk in sport op een hoog niveau, maar ook in sport in het algemeen en een gezonde levensstijl. Hoe belangrijk is beweging en voeding voor mensen? Daarnaast staat ook coaching centraal. Een actieve rol in het lesprogramma van Het Martin Buber.

Dit gebeurt bij Roda JC onder de maatschappelijke titel Gezond In Mijn Streek. Leerlingen doen unieke ervaringen op en beleven lesstof in de praktijk. Zo lopen leerlingen een dag mee met de directie en krijgen een les van een fysiotherapeut en trainer. Dit alles in verbinding met de lesstof van de middelbare school. Beleef wat je leert, in de stad en ook bij Roda JC.

Maurice Kleuters & Ard van Peppen: “We vinden het belangrijk dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen van de jeugd uit onze regio. Dit past bij onze doelen van Gezond in Mijn Streek. We zijn blij dat dit kan met deze nieuwe middelbare school in Kerkrade en de visie die daarbij hoort. We worden graag partner hiervan en zullen actief onderdeel van het lesprogramma worden.”

René van Drunen (Wethouder Onderwijs): "Met de halte van Roda JC versterkt Het Martin Buber haar netwerk in de stad", Marij Dings en Tim Paulissen van het kernteam van Het Martin Buber vullen aan: "Wij zijn trots dat Het Martin Buber verbonden is aan een nieuwe partner in Kerkrade. Bij Roda JC Kerkrade beleef je wat je leert door topsport, coaching, gezondheid en voeding te verbinden aan het onderwijs." 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram