Luister live

SCHUNCK Muziek en Dans presenteert de Winterconcerten

30 november 2023
Op zaterdag 16 en zondag 17 december, tijdens het openingsweekend van Wintertijd Heerlen, organiseert SCHUNCK Muziek en Dans de gratis toegankelijke winterconcerten in het Glaspaleis.
Tientallen Heerlense muziekverenigingen, koren en ensembles treden op tijdens de feestelijke winterconcerten in SCHUNCK Glaspaleis. Het is inmiddels een traditie geworden dat zo'n 500 muzikanten het centrum van Heerlen vanuit SCHUNCK in kerstsferen brengen met zang en muziek.
Op zaterdag 16 december kun je vanaf 12:00 uur genieten van optredens van onder andere The Young Voices, Musical Unlimited, Seniorenkoor SCHUNCK, Popkoor Ut Koer, Rockkoor Forever Young en Gemengd koor Parkstad.
Zondag 17 december opent de Heerlense Oratorium Vereniging de dag met een optreden. Na een kort intermezzo voor de kleinsten onder ons – die gaan Kloemele* met Kerst – wordt de dag muzikaal vervolgd door onder andere Sing4Joy, Dameskoor SingeSong, Strijkorkest Locatelli en Mannenkoor St. Pancratius. Popkoor Incomplete, het popkoor van SCHUNCK Muziek en Dans, sluit de dag af met een warm kerstrepertoire, onder muzikale begeleiding van hun coach.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram